Re: Salam kenal dari Banjarmasin

Boleh minta info toko vape di banjarmasin

smoant.com

Re: Salam kenal dari Banjarmasin

kevin.sumargo wrote:

Boleh minta info toko vape di banjarmasin

kurang banyak tau jua om. samping cafe capung, di jalan sultan adam depan ruko hijau satu lagi warvape tapi kd tau lokasinya.

================================
Keep Safe, Respect People and Be Wise
........~ STOP SMOKING Om Broo ~.........
================================

Re: Salam kenal dari Banjarmasin

Add pin ulun mang ai 536BBF4E bjb ni
Device cupu ipv mini + stillare v3 + tugnoat. Ma xamry x6 + mini protank 3 hehehe
Becari batere vape dimana yo?

Re: Salam kenal dari Banjarmasin

salam kenal jua nah..ulun dr kandangan,ada group buhan banjar kah.kawa umpat kah bakajal??

Re: Salam kenal dari Banjarmasin

umpat jua bakajal, handak mancari kulaan mun tahaga, im from Kuala Lumpur.. finding roots

Re: Salam kenal dari Banjarmasin

Halo salam kenal.
saya org jakarta yg sebentar lg jd warga banjarbaru nih. Boleh gabung ke grup ini kah?

Re: Salam kenal dari Banjarmasin

ini pin ulun mang7db9e607 kawa lah diumpat akan di grup vaporizer bajarmasin

=================waja sampai kaputing=================

Re: Salam kenal dari Banjarmasin

ulun dah jadi warga banjarbaru nih. akhir tahun handak tinggal di pelaihari krn proyek. seminggu sekali merapat ke BJM dan BJB. ada grup vaporizer banjarmasin di bb atau line kah? kawa lah ulun diumpatakan jua? BB ulun 7FCACE87, hp ulun 081291818947

Re: Salam kenal dari Banjarmasin

akbaryashin wrote:

ulun dah jadi warga banjarbaru nih. akhir tahun handak tinggal di pelaihari krn proyek. seminggu sekali merapat ke BJM dan BJB. ada grup vaporizer banjarmasin di bb atau line kah? kawa lah ulun diumpatakan jua? BB ulun 7FCACE87, hp ulun 081291818947

pas banar nah aku orang pelaihari jua nah   081351699996

=================waja sampai kaputing=================

Re: Salam kenal dari Banjarmasin

satriary wrote:

Palangkaraya, umpat gabung pang heheh

Salam dari sampit mangg, Palangkaraya banyak kah kawanan pv, kawa vapemeet kapan kapan ke paray nih...

61

Re: Salam kenal dari Banjarmasin

DI banjar dimana urang bejual Vaping dan ada tokonya lah syanak
kalo ada INVITE PIN Ane lah 584FF30D
Tolong infonya syanak

Re: Salam kenal dari Banjarmasin

Aan wrote:

DI banjar dimana urang bejual Vaping dan ada tokonya lah syanak
kalo ada INVITE PIN Ane lah 584FF30D
Tolong infonya syanak

ada mang di sultan adam parak puskesmas namanya war vape sebelah kiri mulai kayutangi

=================waja sampai kaputing=================

Re: Salam kenal dari Banjarmasin

salam kenal berataan.
dibanjar toko vapor yg ulun tahu
-GUDANG VAPOR (dihiga cafe capung) simpang 4 tarakan
-MAXBOST cafe di Sultan Adam

hanyar nukar vapor jua ulun nah.
evic vtc mini + batre MXJO + subtank mini
alhamdulillah aman dan lancar hehe

64

Re: Salam kenal dari Banjarmasin

Salam kenal semuanya.

Saya baru di relokasi tugas ke Tanjung.
apa ada yang di area tanjung?

Re: Salam kenal dari Banjarmasin

jenggomabego wrote:

salam kenal berataan.
dibanjar toko vapor yg ulun tahu
-GUDANG VAPOR (dihiga cafe capung) simpang 4 tarakan
-MAXBOST cafe di Sultan Adam

hanyar nukar vapor jua ulun nah.
evic vtc mini + batre MXJO + subtank mini
alhamdulillah aman dan lancar hehe

berapaan tu om? ulun handak nukar jua lawan di toko mana pian om?
salam kenal berataan ulun asal banjarbaru hehe

Re: Salam kenal dari Banjarmasin

Ulun mau nanya di palangkaraya ada toko vapor kah ?

Pengen berenti merokok
Just vaping aja

Re: Salam kenal dari Banjarmasin

Invite om 577DF405
Lg nyari vape,,
Tp bingung beli nya dmna,,,
@paray

Re: Salam kenal dari Banjarmasin

Kalo ada grup whatsapp, invite ulun man... 085350408087
Bbm 5E92224D

Re: Salam kenal dari Banjarmasin

newbie D26E046D... salam kenal sanak laaah...

Re: Salam kenal dari Banjarmasin

Hahahahahahahahahahahahahahahaha
Tungkal unda mbaca topic nang inih, asa karindangan banar unda lawan kalimantan, jaka pesawat 10rb bisa bulang bulik saban hari sako

Salam lah gasan julak enor nang bajualan nasi kuning di prampatan, lawan gasan amang gabau nang bepadah paling jagau. Hahahaha

Keep the secret and protect yourself
Follow me on Instagram, Ulnx_

Re: Salam kenal dari Banjarmasin

Bhoga wrote:

Ulun mau nanya di palangkaraya ada toko vapor kah ?

Kdida, tapi ada bubuhan vapor kawan auk, tukang tatto jua, reptile lovers jua, dj hiih jua, cari ja azay ngarannya. Mun handak pinnya minta lewat Pm lah sanak

Keep the secret and protect yourself
Follow me on Instagram, Ulnx_

Re: Salam kenal dari Banjarmasin

bos sory betakun nh,klo rda tsunami sma maze v2 lebih enak mana flavour ny,maklum newbie...

Re: Salam kenal dari Banjarmasin

up lagi warga banua

=================waja sampai kaputing=================

Re: Salam kenal dari Banjarmasin

upp banjarjuaa

Re: Salam kenal dari Banjarmasin

nmpang nanya om
di banjar dmna ad distributor liquid
soal nya handak be usaha jualan liquid