1 (edited by iceundead 2018-07-09 23:30:56)

Topic: GAS MODS REVIEW AND BUILD (SINGLE COIL BUILD)

Hello hello hello

For all of you senior vapers hi again! i hope you guys still remember me.
And for new peeps, welcome to the coolkidsclub ! (or is it?)

Udah lama banget ngga ngecek web kesayangan yang membantu gw dari 0 sampai pada titik 'adequate' dalam hal vaping, indovapor.com, thanks for keeping up your existence, shout out to the mods!

anyway enough of the yabbadabbadoo, lets skip to the chase.

GR1 BY GAS MODS SQUONKING RDA.

http://i1180.photobucket.com/albums/x418/iceneverplayhangman/20180202181331-5a7439cb04b57.jpg

yes, im terribly late for review, and you mightve seen better reviewer than me, obviously on youtube and all.

but, im just trying my best here folks.

ok, jadi ini RDA untuk flavor, sudah sangat jelas dari building decknya yang kecil, simple, and single coil oriented. dan tentu saja bentuk kubahnya yang ceper can help locking in all the juice and make sure the exagerated vapors not come to waste.

1 kata, sharp.

RDA ini bisa menghasilkan rasa yang cukup tajam, dalam artian note note flavor dari liquid favorite kalian bisa kalian nikmati cukup jelas dengan RDA ini (dengan build yang tepat tentunya). kenapa gw bikin review RDA disini? ga penting, betul. gw cuma mau buang buang waktu kalian baca ini, dan ngga membuang buang waktu kalian dalam bongkar pasang coil seperti yang gw lakukan seminggu belakangan ini. believe me, ive wasted alot.. alot of coils and cottons and juice and time and shit.. dont go through it after youve read this.

http://i1180.photobucket.com/albums/x418/iceneverplayhangman/20180206094412-5a79086c42df4.jpg

ok list build yang sudah gw coba :

Kanthal A1
24g regular coil build 7/8 wraps 2.5mm diameter
24g regular coil build 6/7 wraps 2.5mm diameter
24g regular coil build 5/6 wraps 3.0mm diameter
24g regular coil build 4/5 wraps 3.0mm diameter
24g twisted coil build 5/6 wraps 3.0mm diameter
24g twisted coil build 4/5 wraps 3.0mm diameter
twisted clapton coil build 5/6 wraps 3.0mm diameter
twisted clapton coil build 4/5 wraps 3.0mm diameter
fused clapton coil build 6/7 wraps 2.5 mm diameter
fused clapton coil build 5/6 wraps 2.5 mm diameter
fused clapton coil build 4/5 wraps 3.0mm diameter
fused clapton coil build 4/5 wraps 3.0mm diameter
tiger coil build 5/6 wraps 3.0mm diameter
alien coild build 6/7 wraps 2.5mm diameter

ni80
fused clapton coil build 6/7 wraps 3.0 mm diameter
fused clapton coil build 5/6 wraps 3.0 mm diameter

and i stopped...

did you see that list? its 1 week after ive bought gas mods GR1, fuck me right?
buat yang biasa baca review gw atau answers gw di beberapa thread, kalian tau seberapa gilanya gw coiling. well, bukan dalam fancy build, tapi buat nyari build yang tepat buat beberapa RDA yang spesifik.

and guess what is the best build for GR1 RDA by GAS MODS ?

http://i1180.photobucket.com/albums/x418/iceneverplayhangman/IMG_3664.jpg

thats right folks ! JUST A DAMN REGULAR PARALLEL BUILD.
oil builds on the market we are getting cocky.. really cocky.. lets get off the hype train bullshit for once, only want fancy build with this bla bla bla aliensupermegatronultraman coil build. NOT WITH THIS RDA, well you can get decent flavor out of them but FUCK DECENT, i want PERFECTLY FLAWLESS FLAVOR, and this simple build is the answer.

2 strains of 24g wires (parallel build), wrapped 4/5 times in 3.0mm diameter drillbit = 0.24 OHM vaping on 66 / 3.98v

why 0.24 you say ? ok heres the deal, (at least for me)

1. for me personally i can get good flavor (and vapor) at between 0.2 and 0.3 ohms,
2. not to mention its quite a battery saver than you build on 0.05-0.19, i can assure you that, wide difference. especially this RDA is for squonkers, dont push your SINGLE BATTERY too hard, for its safer around 70w at MAX.
3. why 66.6w? (are you satanic? NO!) for me personally (again) flavor lebih mateng kalo di masak antara 3.80-4.10 volt, lalu skip matematika nya, dengan 0.24 ohm di vape dengan 66.6w akan mendisplay voltage sebesar 3.98v pada puncaknya, get it ? digest.

wicking :

1. gw wicking ketat, karena gw suka vapor flavor, bukan minum liquid. deck kecil dan kubah ceper terlalu dekat sama mulut, i hate spit backs yo.
2. panjang wicking hanya sebatas lingkaran luar rda, cukup ? cukup. daripada kelamaan itu liquid naek, ujungnya2 lo bakal netesin/ngesquonk mulu, alhasil banjir.

well thats it from me, youll be hearing up from me anytime soon.

semoga bermanfaat.

ICE OUT

XX


PS: airflow gausah di rubah pake yang wide, pake yang sempit lebih enak. (if you know what i mean)

smoant.com